Visita Pastoral Càritas Interparroquial Tortosa

El passat dijous, i com a continuïtat amb la programació de visites pastorals a diferents Equips Locals de Càritas a la nostra diòcesi, l’Excm. I Rvdm. D. Enrique Benavent, Bisbe de Tortosa, el Delegat Episcopal Mn. Carlos París i el Director de Càritas Diocesana de Tortosa Didac Rodríguez, varen realitzar una visita pastoral a l’equip de Càritas Interparroquial de Tortosa.

A les instal·lacions de la Càritas Interparroquial varen ser rebuts per la Directora Sra. Cinta Jardí, components de l’equip local i un bon nombre de membres de l’equip de voluntaris. Cal destacar també la presència de l’Il·lm. Mn. José Luís Arín, Vicari General i rector de la Parròquia dels Dolors, i pel M.I. Mn. Ramón Labernié, Arxiprest i rector de la Parròquia del Roser.

Per part dels membres de la Càritas Interparroquial es va informar detalladament  de totes les activitats i projectes que venen realitzant al municipi, on estan realitzant una tasca destacada d’atenció, acompanyament i suport a un elevat nombre de famílies. Cal destacar en aquest cas, que es tracta d’un equip que ha renovat una gran part dels seus membres fa poques setmanes i que porta a terme diferents programes d’actuació; tots ells amb una alta consideració a la ciutat de Tortosa.

Posteriorment es va mantenir una reunió de treball on els membres de l’equip directiu de la interparroquial varen exposar al Sr. Bisbe i als representants de l’equip directiu diocesà presents, els diferents projectes que tenen en estudi per a desenvolupar al llarg dels propers mesos.

El Sr. Bisbe i el Director diocesà varen agrair a l’equip interparroquial la feina que venen realitzant des de fa anys a Tortosa i els encoratjaren a seguir en aquest camí de servei i d’acollida a les persones que troben en Càritas l’acollida i les oportunitats de desenvolupament tan necessàries en les seves vides.

Tortosa, 24 de maig de 2022

Càritas Diocesana de Tortosa

X