Trobada Infantil Diocesana

El passat diumenge 26 de març es va portar a terme la Trobada Infantil Diocesana. Després de més de tres anys sense poder-la portar a terme, finalment aquest any s’ha pogut portar en total normalitat.

Aquest any la Trobada portava com a títol, “Feu el Ell us digui”, i era una Trobada oberta a xiquets de la catequesi de Comunió i Post-Comunió i també a les seves famílies.

Cal dir que va ser una grata sorpresa poder comptar amb un bon nombre de famílies que acompanyaven els seus fills a la Trobada.

La jornada va començar amb la presentació de totes les parròquies participants i després dos personatges peculiars van explicar la primera activitat del matí, un “scape room” al llarg de tot l’edifici del Seminari. Aquests dos personatges eren dos investigadors que animaven als xiquets participants a intentar trobar les claus per tal d’obrir un cofre que contenia una frase important, el tresor que Jesús ens ha deixat per tal de canviar les nostres vides.

Corredisses, proves d’habilitat i d’enginy van ser els ingredients que van portar als participants a descobrir frases de l’Evangeli que ens animen a viure una vida a l’estil del Senyor.

Mentrestant, les famílies que van participar també van tenir el seu espai per fer un cafè i escoltar el testimoni d’un matrimoni cristià que va compartir la seva experiència d’educació cristiana en sí de la seva família.

Després, temps per la catequesi i la celebració de l’Eucaristia presidida per l’administrador diocesà.

Per la tarda, temps per compartir la taula i la bona convivència, i també una gincana que era un moment per continuar cremant energies i molt de riure en tots els grups participants. Els cants i les danses van posar el punt i final a una jornada que ja feia temps que no es podia celebrar.

Mn. Tomàs Mor

X