Trobada General Equips de Matrimonis Mare de Déu (EMD) de Catalunya i Menorca a Barcelona

El passat 13 d’abril es va celebrar a Barcelona la trobada General dels Equips de Matrimonis de la Mare de Déu de la regió Catalunya-Menorca.

Van contar en moltes activitats de tot tipus: pregaries, reflexions, xerrades, jocs, concert i van acabar amb una Eucaristia presidida pel Consiliari Regional dels EMD Mn. Joan Guerola.

De la diòcesis de Tortosa van assistir un nombrós grup de matrimonis d’Amposta, Deltebre, Tortosa i Benicarló.

La xerrada va estar a càrrec del germana Pilar Jordà, que ens va parlar del llibre del matrimoni Ruth i Booz i que va ser molt enriquidora i on tots els assistents van participar activament.

Els EMD com a moviment d’espiritualitat conjugal ens formem contínuament i participem activament en altres moviments com prematrimonials, Caritas, pastoral penitenciaria, catequesis…

Posem la família cristiana al capdavant, com objectiu per aconseguir créixer en la fe i transmetre-la als altres.

Van gaudir també del concert del grup de musica catòlica de pop-rock  Escletxa, on hi participen dos mossens del Vallés.

Les germanes hospitalàries de la Santa Creu ens van acollir meravellosament per que la Trobada resultara un dia de goig i rencontre i poder tornar a les nostres llars amb les piles carregades.

Pepe i Pepita Domenech – Signes
Responsables Regionals EMD Catalunya i Menorca

X