Trobada General dels Equips de la Mare de Déu

El passat dia 30 de març va tindre lloc a Tiana en concret a “La Conreria” antic seminari Menor de Barcelona la trobada General dels equips de la Mare de Déu de Catalunya i Menorca.

Del nostre Bisbat van assistir els actuals Responsables de la Regió de Catalunya i Menorca Pepe i Pepita de Benicarló, els responsable del nostre sector de Tortosa Lluís i Alba de Masdenverge així com 8 matrimonis més. El moviment va habilitar un autobús que va  facilitar l’arribada a Barcelona no sols del nostre sector, sinó també de tots els matrimonis que van venir de Menorca.

Va estar una diada majoritàriament de retrobament, però també vam tenir diferents estones i diferents metodologies de pregària, en concret pregaria gesticulada, pregaria en silenci i dansa d’oració;  Mn Xavier Morlans ens va fer una reflexió sobre Abraham i Sara, relacionant la seva vida amb l’actual situació dels cristians, no passa res que siguem pocs, d’un sol matrimoni van sorgir un gran poble.

Vam tenir uns petits tallers molt lúdics on el moviment i el Pare Caffarel (el fundador dels equips de la Mare de Déu) van ser els protagonistes.

Per acabar la trobada es va fer una assemblea per poder posar al dia temes burocràtics importants.

Les impressions generals de la gent va ser molt positives, gran organització de la diada, amb estones per poder xerrar , tallers divertits, dinar molt bo i sobretot gran convivència de la família dels Equips de la Mare de Déu.

Mª Alba Franco

X