Trobada d’inici de curs dels Equips de la Mare de Déu

El passat diumenge  26 de setembre va tenir lloc la trobada d’inici de curs dels Equips de la Mare de Déu del nostre Bisbat de Tortosa.

Actualment hi ha 15 equips en funcionament i un en pilotatge. A suggeriment  de la majoria aquesta trobada es va realitzar de manera online, però això va permetre el poder tenir uns ponents del renom com son: Pablo Martinez,  director de la Fundació Laudato Sii de l’Arquebisbat de  Madrid, doctor i enginyer de Muntanyes  i professor a la Universitat Rey Juan Carlos i de la seva dona, Maria Angeles Martín, doctora en Biologia i professora de la Universitat Juan Carlos. Després de la salutació i la pregària inicial, ell ens van impartir una xerrada molt entenedora sobre l’Encíclica Laudato Sii i el paper de la família en la cura de la casa comuna”, en consonància amb el tema d’estudi que els Equips tindran aquest any.

La trobada virtual va acabar amb una sèrie de comunicacions i informacions, i la pregària final, tot emplaçant-se a participar en la Jornada Diocesana del mes d’octubre i al Recés d’Advent dels Equips.

Mn. Jordi Salvadó