Trobada de Pastoral Educativa

El passat dissabte 5 de novembre, més d’un centenar de mestres i professors de religió, i de l’escola concertada es van aplegar al Seminari en el marc de la Trobada de pastoral Educativa.
Després d’un temps de no poder-la realitzar a causa de la pandèmia, aquest curs ja tocava tornar a reprendre aquesta jornada de formació dirigida a tots aquells que són o se senten educadors.
El matí va començar amb la pregària i la salutació del Sr. Bisbe, a qui li vam agrair el seu suport i acompanyament al llarg dels anys que ha estat entre nosaltres en el camp de l’educació i especialment en la cura ha tingut pel professorat de religió i per les escoles concertades del nostre Bisbat.
Després començava tot un matinal a càrrec del Dr. Francesc Torralba, un pensador més que conegut a casa nostra i pràcticament en tots els llocs. Els temes que ens va exposar el conferenciant versaven sobre l’educació integral i harmònica de la persona, i ho va fer a partir de dues xerrades. En la primera xerrada es va fer una llarga exposició de l’educació corporal de la persona, i en la segona es va abordar el desconegut món interior de cadascun de nosaltres.

Aquesta jornada també va servir per poder compartir problemes, reptes i il·lusions per part de tots els participants i per sortir engrescats en aquesta missió evangelitzadora a través del món de l’educació.

Mn. Tomàs Mor

X