Setmana de pregària per la Unitat dels Critians

La Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians, és un exemple viu, d’anar cap endavant, de tirar llac endins, on el Senyor ens convida sempre.

El repte és prou clar, solidaritzar-nos, tots plegats, en la practica del bé, entre nosaltres i als més desvalguts, en un espai comú, on tots els cristians, de les diferents denominacions, visquem la llibertat de la justícia i de l’amor del Crist ressuscitat.

El divendres 20 de gener a la Parròquia del Sagrat Cor vam celebrar  la Pregària per la unitat dels cristians. El lema d’enguany és “Apreneu a fer el bé, busqueu la justícia.  Is 1,17”

Aquesta pregària es va organitzar juntament amb altres esglésies cristianes. Va ser un moment de reflexió amb lectures i l’Evangeli i també amb les homilies de Mn. José Luis Arín, Administrador diocesà i Daniel Verge, pastor d’una comunitat evangèlica d’Amposta. L’experiència de fe d’un matrimoni, els cants i la música ens van ajudar què visquérem  un moment privilegiat de pregària i de trobada fraterna.

Estiguérem oberts a la presència de Déu, tots junts, comprometem-nos en la lluita per la justícia en la nostra societat.

Felicitem a la parròquia del Sagrat Cor per la bona organització i acollida a tothom.

Delegació d’Ecumenisme de la Diòcesi de Tortosa

X