Seminari de Vida en l‘Esperit a l’Hospitalet de l’Infant

Amb entusiasme i amb molta alegria es va donar per finalitzat el primer Seminari de Vida en l’Esperit que es va celebrar el cap de setmana del 6 al 8 d’octubre a la parròquia de Sant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, on hi estaven convidats els feligresos de la parròquia local, de Masriudoms, de Vandellòs i de Pratdip. La celebració d’aquest Seminari era una de les conclusions del document “Tres claus per desbloquejar una parròquia” que es va treballar i presentar durant el curs passat a les quatre parròquies, on es constata de manera especial el poder de l’Esperit Sant com una de les claus per poder renovar qualsevol comunitat parroquial

Fins a 25 persones – la majoria de l’Hospitalet de l’Infant – van participar dels diferents moments del Seminari, que va tenir el seu punt àlgid amb la pregària de l’Efusió de l’Esperit el diumenge pel matí, abans de la missa dominical. El Seminari va començar amb la primera xerrada del divendres, la missa parroquial i l’adoració del Santíssim. El dissabte va ser un dia intens, amb dues xerrades més, una pregària de sanació pel matí i la missa vespertina parroquial. Tant el dissabte com el diumenge van començar amb la pregària de Laudes i la lloança del matí.

El Seminari va ser dut a terme per una quinzena de membres del Grup de Pregària “Bona Nova” (Barcelona) de la Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit (https://www.bonanova.cat/), que van compartir la taula i la companyia dels diferents participants durant aquests dies.

Tenint en compte la reacció de la gent i els testimonis dels participants, l’Esperit va ser la seva “feina” durant aquest cap de setmana, tot constatant la necessitat de fer-ho més sovint i deixant tocats a tots els qui eren presents. Esperem que també sigui una experiència que pugui ser vàlida per compartir i realitzar en altres parròquies del nostre bisbat.

Mn. Jordi Salvadó

X