Segona Jornada Interparroquial. Tres claus per desbloquejar la parròquia

Doncs, sí. És la segona. La primera es va fer a Masboquera, i va tractar sobre la prioritat de l’Evangelització. Aquesta segona vegada es va fer a la sala polivalent del pavelló municipal de Vandellòs, el dissabte, 21 de gener. Es van congregar un total de 25 persones de l’Hospitalet de l’Infant i de Vandellòs per tractar el tema de la importància del “lideratge”. Què vol dir això? La idea principal és entendre que, en la tasca del treball parroquial i la seva renovació, els seus “líders”, i especialment els pastors, no haurien de caminar sols i per tant, han de dedicar temps a generar nous “líders”, a partir dels dons de la gent que tenen al seu voltant, tot formants bons equips i suscitant els diferents carismes que hi ha en cada comunitat.

Aquesta dinàmica de les “Tres Claus”, que ve del moviment Divine Renovation, està pensada inicialment per a fer-se a una parròquia. La novetat és que s’ha decidit fer de manera interparroquial, per tal que els feligresos de les quatre parròquies que està servint Mn. Jordi Salvadó en aquest moment participin tant de la reflexió com també – eventualment – d’algunes decisions que puguin afectar el funcionament de les parròquies.

La tercera jornada està prevista que es faci  un dissabte del mes de febrer i tractarà sobre el tema més fonamental: el poder de l’Esperit Sant i l’empoderament dels deixebles, i que segurament es farà a Pratdip. Les conclusions i algunes decisions es donaran a conèixer en una jornada conclusiva al mes de març a l’Hospitalet de l’Infant.

Mn. Jordi Salvadó

X