Exposició Bíblica a l‘Hospitalet de l’Infant

Pràcticament al començament de la Quaresma, la parròquia de Sant Pere de l’Hospitalet va organizar una exposició bíblica en un espai cedit per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, al bell mig de l’Hospital antic del poble. La inauguració, que va comptar amb la presència del Sr. Alcalde i de la Regidora de Cultura, que va col·laborar en l’exposició, va tenir lloc el dia 5 de març, a les 18h de la tarda. A part d’altres membres de la corporació municipal, també hi varen ser presents un bona representació de fidels de la parròquia.

La inauguració va ser a càrrec del rector de la parròquia, que va començar llegint els primers versets de la Carta als Hebreus, tot explicant el motiu i el sentit de l’exposició. Després va intervenir el Sr. Alcalde, agraint l’aportació de la parròquia a les activitats de la població, així com també va ressaltar la importància de conèixer la Bíblia com a patrimoni cultural. En acabar, Mn. Jordi va fer un petit “tour” explicatiu als presents.

L’exposició, titulada “La Biblia. Respuesta a las grandes preguntas de la humanidad” i cedida per l’editorial Verbo Divino, constava d’un total de 24 panells, dividits en dues seccions: una primera, seguint l’esquema de pregunta-resposta en els llibres bíblics i una segona, més informativa, resseguint els trets més característics del text sagrat. Un últim espai en forma de racó de pregària convidava al visitant a pregar i meditar la Paraula de Déu a partir d’uns mini-rotlles on, aleatòriament, hi havia escrits uns versets de la Bíblia.

L’exposició es va allargar fins al divendres, 11 de març.

Si voleu més informació: https://verbodivino.es/Seccion/383/exposicion-biblica

Parròquia Sant Pere, apòstol
L’Hospitalet de l’Infant

X