Reunió de les Delegcions de Missions amb seu a Catalunya

El divendres dia 6  d’octubre, el Palau Episcopal de l’Arquebisbat de Barcelona, ha estat el punt de trobada per la reunió conjunta de les Delegacions i Secretariats diocesans de missions i Direccions diocesanes de les Obres Missionals Pontifícies (OMP) en seu a Catalunya.

Els delegats i directors diocesans catalans s’han reunit  per trobar-se, per tenir un espai de fraternitat i compartir l’estat actual i els principals reptes de futur pel que fa a les diferents dimensions missioneres de cada diòcesi.

Va presidir la reunió Mons. David Abadies com a responsable d’acompanyar les reunions interdiocesanes dels Delegats diocesans de Missions, encàrrec rebut dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Es veu la necessitat de continuar treballant, fent especial èmfasis en la pregària i l’ajuda econòmica a les Esglésies joves. Les necessitats en els territoris de missions continuen sent una prioritat i cal seguir treballant conjuntament per donar-les a conèixer.

Aquestes i altres qüestions van ser l’ocasió per retrobar-se i encoratjar-se mútuament a seguir treballant en l’animació diocesana per les missions i els missioners.                                                                                             Delegació Diocesana de Missions

X