Reunió d’Arxiprestos i Delegats (setembre 2021)

Dimecres 15, a la sala de la Biblioteca de Seminari, presidits pel sr Bisbe ens hem reunit els Arxiprestos i Delegats/des diocesans per preparar el nou Curs Pastoral 2021-2022.

Després de resar l’Hora litúrgica de Tèrcia, el sr Bisbe ens encoratjà davant les perspectives de major normalitat pel present Curs pastoral.

Com a primer punt de l’Ordre del Dia, el Vicari General presentà l’Agenda Diocesana 2021-2022 destacant les novetats respecte als anys anteriors. El criteri és prioritzar les activitats d’àmbit diocesà que organitzen les diverses Delegacions.

El segon punt de l’Ordre de Dia era la Jornada Diocesana del dissabte 16 d’octubre: hi haurà una Ponència-marc explicant a tothom el sentit del procés Sinodal a què ens convoca el Papa Francesc. Després d’un descans, els assistents són convidats a participar en algun del tallers que oferiran les Delegacions.

A les 14:30 h podrem dinar al Seminari i després ens desplaçaríem a la Catedral on a les 17 h. el bisbe Enrique presidirà la solemne Missa concelebrada d’Inici de la Fase Diocesana del Procés Sinodal amb participació de laics de tota la Diòcesi.

Mn. José Luis Arín Roig
Vicari General

X