Primera Missa del bisbe Mons. Javier Vilanova Pellisa

El proppassat dia 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve, va tenir lloc la primera Missa del bisbe Javier Vilanova Pellisa després de la seva ordenació episcopal com a bisbe auxiliar de l’arxidiòcesi de Barcelona. Aquesta va tenir lloc a l’església parroquial de Sant Andreu de la Fatarella, d’on és fill Javier Vilanova.

Una ocasió com aquesta va fer que tot el poble i els fidels s’impliquessin en aquesta celebració, però la pandèmia de la COVID-19 va comportar que s’haguessin de respectar les normes sanitàries i d’aforament de l’església. No obstant això, i tenint en compte les moltes parròquies que havien estat ateses per mossèn Javier a la nostra diòcesi, la Missa va ser tramesa en directe per Canal Terres de l’Ebre.

Va ser un acte molt emotiu, on a part de l’Eucaristia, hi va haver parlaments a càrrec del Consell Parroquial, l’alcalde de la Fatarella, el rector de la parròquia mossèn David i altres companys sacerdots. Tot seguit vam fer també una breu visita a la Capella de la Mare de Déu de la Misericòrdia, perquè, com va dir el bisbe Javier en la seva homilia “tot va començar aquí”.

Des de la parròquia de la Fatarella li desitgem tot el millor en aquesta nova etapa.

Maria Jesús membre del Consell parroquial

X