Nota Informativa. El Bisbat de Tortosa prepara l’inici del ministeri episcopal del bisbe Sergi Gordo Rodríguez

El Bisbat de Tortosa continua amb els treballs preparatoris de l’acte de presa de possessió de Monsenyor Sergi Gordo Rodríguez, que tindrà lloc el pròxim dissabte dia 9 de setembre a les 11:00 h a la Catedral de Tortosa.

Des del Bisbat s’han tingut en compte una sèrie de detalls organitzatius de cara a un bon desenvolupament de l’acte, i per facilitar a tots els fidels un adequat accés al temple, així com un bon seguiment de tota la cerimònia. Per aquest motiu s’ha habilitat un pla de mobilitat que comença a l’esplanada del Pavelló Firal de Remolins per a aparcament de vehicles, i el lateral per a autocars. També s’ha previst als voltants de la Catedral lloc d’aparcament reservat per a autoritats eclesiàstiques, civils, i cossos de seguretat. Hi haurà servei de bus llançadora durant la cerimònia que anirà des del Palau Firal (Parada bus Universitat) fins als voltants de la Catedral, i a la inversa en acabar la presa de possessió. Es disposarà de dos ambulàncies ubicades a la plaça de la Catedral així com d’un desfibril·lador per intervenció ràpida en cas de necessitat i el servei de membres de Protecció Civil. També s’ha previst per als assistents dos sanitaris químics (WC) situats als accessos de la Catedral, en concret al carrer Creuera i a l’entrada de la Catedral per la plaça de la Cinta. Es repartiran llibrets per seguir la cerimònia, estampes commemoratives i ventalls, tot en referència a la presa de possessió del nou bisbe Sergi Gordo. Per poder ampliar l’aforament dins de la Catedral es reforçarà amb 500 cadires cedides per l’Ajuntament de Tortosa. Al mateix temps es disposarà de botelles d’aigua per casos de necessitat.

Des del Bisbat de Tortosa es fa una crida a convidats i públic assistent que, com a màxim arriben a la Catedral a les 10.00 hores, i a les 10:30 hores estiguin asseguts als seus llocs corresponents per tal de facilitar el correcte desenvolupament de la cerimònia.

X