Noces d‘Or Sacerdotals de l’Administrador Diocesà

Més de tres-cents feligresos omplíem el dissabte 17 el Temple parroquial de la Mare de Deu dels Dolors a Tortosa acompanyant el nostre sr Rector que just aquell dia fa 50 anys era ordenat prevere a la Catedral pel llavors bisbe de Tortosa, Dn. Ricardo. Una comissió sorgida del Consell Parroquial havíem preparat, tant la Celebració eucarística com el refrigeri posterior, seguint la seva consigna: Vull donar gràcies a Déu per l’immens regal dels meus 50 anys de Vida Sacerdotal, acompanyat pels qui m’han fet costat a les Parròquies on he servit.

Presidits per mossèn José-Luis, concelebrant-hi 6 preveres més, amb la seva família en primera fila, la Comunitat parroquial dels Dolors ens vam veure joiosament acompanyats per “quintos” seus benicarlandos (molts d’ells companys al col·legi La Salle), companys de curs al Seminari de Tortosa els anys -60, cuinera i monitors dels campaments parroquials d’Alcanar els anys-70, molts col·laboradors parroquials d’El Perelló que van formar part activa en els treballs del Sínode Diocesà i grup de joves del què en va ser Consiliari al Moviment Diocesà els anys-80, membres de l’Agrupació “Montsianell” i catequistes de la Parròquia Sagrat Cor d’Amposta els anys 80-90, molts fidels tant de les Parròquies Sant Blai i del Sant Crist de la Catedral amb membres de la Reial Arxiconfraria i de la Cort d’Honor de la Mare de Déu de la Cinta (de què també en va ser Prior). I sobretot la Comunitat parroquial dels Dolors que compartíem amb el nostre Rector la joia d’aquestes Noces d’Or.

En la homilia, profunda com sempre i molt sentida, José-Luis ens va dir que els Salms -models de pregària- ens ensenyen i animen a donar gràcies a Déu per la seva presència diària a la nostra vida convidant els altes a unir-se a la nostra acció de gràcies particular.

Les pregàries dels fidels foren llegides per representants de les diverses Parròquies on mossèn José-Luis ha exercit. Els cants dirigits pels germans Caballol van animar la pregària dels assistents.

En acabar l’Eucaristia, se li va fer lliurament a mossèn Arin d’un preciós calze amb motiu de les seves Noces d’Or Sacerdotals que ell va agrair profundament recordant que, tal com va avisar, aquest calze passarà a ser de la Parròquia.  Un “piscolabis” consistent ens va congregar al Centre Parroquial on vam poder compartir una llarga estona de convivència fraterna.

Comissió “Noces d’Or”

X