Eucaristia a Calafat

l’Ametlla de Mar, 31 de juliol de 2021

A l’estiu la vida de la comunitat parroquial de L’Ametlla de Mar viu un canvi important de ritme i prenen vida les capelles de les urbanitzacions de Calafat i Sant Jordi d’Alfama on hi estiuegen força famílies que aprofiten el temps de vacances per mantenir-se en forma espiritualment, aprofitant el servei religiós, que s’ofereix sobretot a nivell sagramental, podent participar de l’eucaristia i la confessió de forma habitual.

Aquest any el senyor Bisbe les ha visitat, en l’anterior nota fèiem referència a la visita a Sant Jordi, i el passat 31 de juliol era el torn de Calafat.

Tot i la pluja un bon grupet de feligresos es reuniren per celebrar l’eucaristia i poder compartir unes impressions, en acabar en acabar la missa, a peu de capella; el sr. Bisbe s’oferí per escoltar i dialogar amb tots els qui es van apropar.

Es respirava un ambient d’alegria i joia durant la celebració amb els cants de Beatriz Martínez que ens ajuda a viure el do de l’Esperit Sant enmig uns dies de vacances durant l’estiu.

Pere Candeler

X