Les colònies de les parròquies dels Ports

Després d’uns anys de parada per la pandèmia, les Parròquies dels Ports hem tornat a organitzar les colònies, que realitzem anualment des de l’any 1.995. Enguany hem anat al Prepirineu del Sobrarbe des del dia 27 de juny al 2 de juliol.

El nostre lloc d’acollida va ser al Santuari de Palo, al “Valle de la Fueva”. Allà, en unes magnífiques instal·lacions, 63 persones provinents dels Ports des dels participants als responsables i cuiners), vam compartir una setmana de diversió i formació.

Les gimcanes, jocs, piscina, manualitats … van omplir quasi tot el nostre temps. La nostra excursió, habitual en la nostra activitat, la vam fer per la vall d’Ordesa, fins la Cua de Cavall. No podem oblidar els moments de pregària i la reflexió al voltant d’alguns dels problemes del nostre món per analitzar la realitat que es viu a l’Àfrica i el que es relaciona amb la qüestió ecològica.

Realment van ser dies molt bonics i participatius, com si de nou se’ns hagués aparegut la creu de Sobrarbe per ajudar-nos a viure més i millor aquells dies.

Des de les parròquies no podem més que donar les gràcies a tots els que ho han fet possible, des de tots els joves participants fins els que han ajudat a fer-ho realitat. Especialment volem esmentar les famílies que han confiat en nosaltres i els monitors que tan s’han esforçat perquè fos realment divertit. Realment han estat uns dies que no oblidarem!

PARRÒQUIES DELS PORTS