Jornada de l’Esperit en un nou curs Alpha

Doncs, sí. Un any més us portem la notícia de la Jornada de l’Esperit dins del Curs Alpha que hem fet, novament, al Santuari de la Mare de Déu del Loreto, a Tarragona. La novetat d’aquest curs és que, per primera vegada l’hem fet a Vandellòs, on hi participen gent del poble i uns pocs convidats que viuen a Miami-Platja, coordinats i servits per l’equip de l’Hospitalet de l’Infant, esperant que en surti també un equip a Vandellòs i aquest sigui el primer de molts altres.

Dels gairebé 17 participants, només varen poder venir la meitat, però l’experiència va valdre la pena. El dia ens va acompanyar radiant i la convivència va ser genial. El matí el vam dedicar a dues xerrades, a passejar i al treball en grups. Després del dinar (com sempre, excel·lent) vam tenir la xerrada sobre “Com omplir-se de l’Esperit Sant”, per passar tot seguit a la pregària de l’Esperit Sant, que va ser molt profunda i emotiva. Abans de recollir, vam fer una petita posada en comú i ens vam emplaçar a continuar les trobades que falten fins a finals d’abril, que reprendrem passada la Setmana Santa.

Amb aquesta notícia volem també animar a totes les parròquies que vulguin a tirar endavant aquesta iniciativa dedicada al primer anunci.

Moltes gràcies a tots els qui heu resat pels fruits d’aquest Curs i d’aquesta Jornada.

Mn. Jordi Salvadó, rector de la parròquia de Sant Andreu (Vandellòs)

X