Inauguració i benedicció de la cúpula de l’Església de Sant Pere Apòstol, de Cinctorres

Contents i agraïts.

Ahir a les 12.00 hores va tenir lloc l’acte d’inauguració i benedicció de la cúpula de l’Església de Sant Pere Apòstol, recentment restaurada.

Mn. Matteo Bordignon, rector de la parròquia, va donar la benvinguda als representants de la Generalitat Valenciana, Diputació provincial, Ajuntament i del Bisbat així com a les persones que van assistir a l’esdeveniment.

Des del Consell Parroquial es va fer referència al conjunt d’actuacions dutes a terme durant els darrers quatre anys que han significat un important impuls en el manteniment del patrimoni cultural de Cinctorres fruit de la col·laboració i coresponsabilitat tant de les institucions com de persones anònimes que han contribuït al finançament de les obres.

L’arquitecta Carmen Carbó, a través de les imatges, va comentar la complexitat de la restauració i la seva urgència.

També els representants de les institucions s’han referit a la necessitat de continuar treballant en el manteniment del patrimoni de les comarques amb baixos índexs de població com a al·licient per promoure l’activitat social i comercial.

Finalment, ja des de l’exterior de l’església, l’administrador diocesà Mossen José Luis Arín, acompanyat pels representants de les institucions i la resta de persones que han assistit a l’acte, ha beneït la cúpula recent restaurada.

Un dia que els cintorrans recordarem amb alegria i gratitud i que ens recorda com de positiu és treballar units i des de la corresponsabilitat.

José Luis Guardiola