El bisbe Sergi Gordo, presideix la reunió del Consell Diocesà de Càritas Diocesana de Tortosa

L’Excm. I Rvdm. Mons. Sergi Gordo Rodríguez, ha presidit la reunió del Consell Diocesà de Càritas Diocesana de Tortosa, celebrada dissabte 4 de novembre a les instal·lacions del Seminari de Tortosa.

En aquesta reunió s’han tractat temes importants per al funcionament de Càritas a la diòcesi de Tortosa, entre els que destaquem, l’aprovació dels pressupostos per al proper any 2024, l’aprovació de l’esborrany del Pla Estratègic de Càritas Diocesana per al període 2023-2027, i l’aprovació dels diferents protocols i les normes d’alt nivell que conformen el conjunt de preceptes contemplats en el pla de Compliment Normatiu d’obligada aplicació per a tots els equips que componen Càritas Diocesana de Tortosa.

Així mateix es va tractar també, el contingut de la propera assemblea diocesana de Càritas que tindrà lloc el proper dissabte dia 2 de desembre, en la qual Mons. Sergi Gordo ens oferirà una reflexió sobre l’aportació de la nostra Càritas a la societat, sota el prisma de les accions previstes en el pla estratègic aprovat per als propers quatre anys.

Mons. Sergi Gordo va destacar la tasca que realitza Càritas Diocesana de Tortosa en aquests ja més de 60 anys d’existència. Així mateix, ens va encoratjar en seguir aportant la nostra força i dedicació en millorar el món en què vivim: “Un altre món és possible, sí, però des de l’Evangeli de jesús”.

Càritas Diocesana

Tortosa, 06 de novembre del 2023