Formació permanent del clergat

Uns 50 membres del Presbiteri diocesà han participat aquest dilluns 25 i dimarts 26 en les Jornades de Formació Permanent que, organitzades per la Delegació del Clergat, han tingut lloc en el Seminari de Tortosa.

El dilluns, basant-se en el seu lema episcopal “Serviu el Senyor amb alegria”, el bisbe Sergi -en clau de pregària meditativa i fidel al Papa Francesc- ens convidà a viure el Ministeri ordenat des de la joia de l’Evangeli plantejant la nostra responsabilitat de cuidar l’art d’estimar celibatari. A les paraules cordials afegí el bisbe Sergi un breu qüestionari sobre com conrear l’alegria en la nostra vida i Ministeri.

Després de compartir taula, es va dedicar el vespre a una visita turística a la “Cota 0”   del subsòl de la Plaça de la Catedral, a celebrar l’Eucaristia en la Parròquia de Tivenys en plenes Festes locals i a compartir el sopar en un Restaurant del poble.

El dimarts va ser la Presidenta del “Foro de Laicos de la C.E.E.”, Dolores-Loreto Garcia Pi, qui ens encoratjà a viure fermament i testimoniar eclesialment els valors fonamentals de la sinodalitat i l’encontre per viure com a Poble de Déu on els seus membres caminem junts en un determinat lloc i temps. Per aquesta Jornada del dimarts havien estat especialment convidats els membres del Comitè Sinodal Diocesà

Il·lm. José Luis Arin Roig
Vicari General

X