Festival de Nadal de les parròquies de la Ràpita

Divendres 15 de desembre, a les 20’00 h. es va celebrar a l’església de la Stma. Trinitat el Festival de Nadal de les dues parròquies de la ciutat. Més de 80 participants entre infants i joves ens van ajudar a reviure la Història de la Salvació  que, des dels inicis, ens ha manifestat l’amor immens de Déu per la humanitat fins a l’extrem de donar-nos el seu Fill. “ Tant ha estimat Déu el món que li ha donat el seu Fill, (….) no per jutjar-lo, sinó per salvar-lo” (Jn    ).

La Creació, la sortida d’Egipte i el camí pel desert, els Profetes, l’Anunciació, el Somni de Josep, La Visitació, l’Edicte, el Naixement, l’Anunci als Pastors i l’adoració dels Mags, han estat les escenes que ens han permés a tots els qui ompliem l’església reviure la tendresa del Nadal.

Amb aquesta representació aprofitem les dues parròquies de la ciutat per compartir amb tothom els millors desitjos per a aquestes Festes de Nadal i prosperitat en l’any nou que començarem i felicitem a tots els infants, joves, col·laboradors i catequistes per què ho van fer molt bé!

Parròquies de La Ràpita

X