Es missioners del servei conjunt visiten la zona sud del Bisbat

L’octubre és el mes missioner per excel·lència, però el compromís missioner dels creients no es pot acabar en eixe temps. Si volem ser conseqüents, tots els batejats hem de ser missioners, hem de tindre la missió al nostre esperit, i, per això, hem de conèixer, estimar, pregar i cooperar contínuament el món de les missions.

Els missioners de l’SCAM (Servei Conjunt d’Animació Missionera), format per diverses congregacions religioses amb carisma missioner, ens ofereixen el seu testimoni per mantenir ben viva la flama de la nostra fe i el compromís per la missió. Comuniquen la seua vida, vida que han compartit en els llocs més remots i diversos de la terra i, de vegades, en les circumstàncies més dures que ens podem imaginar.

Periòdicament ofereixen el seu testimoni perquè tots puguem conèixer més directament la missió i puguem ser conseqüents. Cada any visiten una zona de la nostra diòcesi, enguany hem tingut la sort de tenir-los a la Zona Sud. Del 4 al 12 de novembre van visitar les comarques interiors i des del 11 fins el 19 han visitat la part litoral.

Han pogut participar a les Eucaristies, visitar les escoles i els instituts, les residències d’ancians i els centres de dia, han tingut reunions presencials i telemàtiques amb la gent de les parròquies, han compartit pregàries amb les diferents comunitats parroquials … Tot ha estat una benedicció del Senyor que ens ha donat la oportunitat de seguir compartint missió. Moltes gràcies a totes les participants pels vostres testimonis.

Parròquies dels Ports

X