Els Reis Mags visiten la Residència Sant Miquel Arcàngel

Un any més, i quasi bé recuperant la normalitat, els Reis Mags d’Orient han visitat la Residència Diocesana d’Ancians “Sant Miquel Arcàngel” de Tortosa.

El president del Patronat Mn. Víctor-M Cardona els dirigí unes paraules de benvinguda i d’agraïment per la seva presència a la residència en aquest día de l’Epifania del Senyor, on foren rebuts per molts dels residents i personal de la casa.

Per part de la Sra. Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa que acompanyava a SS.MM., mostrà la seva satisfacció per poder visitar un any més la nostra residència, en una visita que ja forma part de la tradició en aquest dia de Reis a la ciutat.

Finalment, Sa Majestat el Rei Melcior, en nom seu i de SS.MM. Gaspar i Baltasar, manifestà que, malgrat el cansament del llarg viatge i de tota la nit visitant les llars dels xiquets i xiquetes de Tortosa, volien saludar als residents de Sant Miquel, en un acte que els dona molta joia i satisfacció. Els Reis Mags acabaren la seva visita a la Casa, repartint caramels entre tots els residents i mostrant el seu desig de tornar l’any que ve a visitar novament la Residència Sant Miquel Arcàngel.

Tortosa gener 2023

Residència Diocesana d’Ancians “Sant Miquel Arcàngel” de Tortosa