Els bisbes amb parròquies a la Comunitat Valenciana han celebrat una missa per la fi de la pandèmia a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats

Els Bisbes amb parròquies a la Comunitat Valenciana han celebrat aquest divendres 19 de febrer a la Basílica de la Verge dels Desemparats, una missa per la fi de la pandèmia i un Sant Rosari per resar pels morts per la COVID-19, persones malaltes i les seves famílies i el personal que els cuida.

Així, els bisbes han pregat davant la imatge de la Mare de Déu, per demanar-li la seva protecció i empar per a tots els afectats per la crisi sanitària a la Comunitat Valenciana.

L’eucaristia, ha estat presidida pel cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, i concelebrada pel bisbe de Oriola- Alacant, monsenyor Jesús Murgui; el bisbe de Sogorb-Castelló, monsenyor Casimiro López, i el bisbe de Tortosa, monsenyor Enrique Benavent, a la seva diòcesi pertanyen localitats de nord de la província de Castelló.

Igualment, han concelebrat en ella els bisbes auxiliars de València, monsenyors Esteban Escudero, Xavier Salinas, Arturo Ros i Vicente Juan Segura.

Així, la diòcesi de València i les diòcesis d’Oriola-Alacant, Sogorb-Castelló i Tortosa, s’han unit amb dolor però amb fe i esperança per oferir l’Eucaristia en sufragi per totes les víctimes i persones afectades per la crisi sanitària i per totes les famílies.

X