El Col•legi Diocesà acomiada els alumnes de batxillerat

No fa falta dir que la nostra vida social s’ha vist totalment alterada a causa de la pandèmia, i com no també la vida d’un centre docent. El curs passat no es van poder portar a terme cap mena de festa de la Promoció d’alumnes, ni tampoc les tradicionals festes del mes de maig. Però un any després, sembla que a poc a poc les coses van tornant a la normalitat.
A la fi del mes de maig, mes de Maria, un dels mesos que més se celebra al Col·legi Diocesà Sagrada Família, ens aplegàvem una representació del claustre de professors, famílies i alumnes per celebrar l’Eucaristia i donar gràcies a Déu per dues promocions d’alumnes que uns, els del curs passat, ja havien finalitzat una etapa important de la seva vida en el centre; i uns altres, els d’aquest any, que estan ja en la recta final.
L’Eucaristia sempre és un motiu de donar gràcies a Déu, i d’una manera especial ho era aquesta vegada.
Al finalitzar l’Eucaristia se’ls va imposar la insígnia d’antics alumnes a tots els alumnes assistents, tant als del curs passat com als d’aquest any, tot esperant que el curs vinent es puguin reprendre les celebracions com es venia fent.

Mn. Tomàs Mor

X