DOMUND 2023: Cors ardents, Peus en camí i V

El nostre recorregut seguint la reflexió del Papa per al Domund 2023 arriba al final del seu camí, així com l’octubre, però hem de continuar tenint present tot l’ensenyament que ens ofereix el text dels deixebles d’Emmaús: com estaven desanimats, com el seu cor cremava amb les explicacions de Jesús, com se’ls van obrir els ulls i el van reconèixer en el partir del pa i com, finalment, van tornar a Jerusalem per explicar el que els havia passat, fent-se missioners dels seus companys.

Nosaltres seguim moltes vegades el mateix procés, després d’escoltar la Paraula i veure com ens crema el cor pel descobriment del missatge de Jesús, hem de posar-nos en camí per explicar i compartir tot el que hem viscut al nostre interior. Això ens diu que hem de procurar ser missioners allà on el Senyor ens ha cridat. I no podem oblidar que cadascú de nosaltres té una crida per viure el seu “ser missioner”.

Intentem ser conseqüents a la crida missionera personal que Jesús ens fa a tots. Recordem que el Domund no s’acaba amb el mes d’octubre, segueix al llarg de tota la nostra vida i que la pregària, el compartir, el donar a conèixer a Jesús, són aspectes que hem de tenir sempre en compte en el nostre ser cristians.

Delegació Diocesana de Missions

X