DOMUND – 2021: EXPLICA EL QUE HAS VIST I SENTIT

Tornem a ser al mes d’octubre i, amb ell, el record pels missioners i tot el que representen en la vida de la nostra Església.

Com sempre, des de la Delegació Diocesana de Missions volem encoratjar-vos a escoltar, pregar i col·laborar en tot el que pugueu perquè la vida missionera de cadascú és el termòmetre que assenyala la vitalitat de l’Església diocesana i de les nostres parròquies.

El lema d’enguany ens demana a tots que  expliquem tot el que hem vist i sentit, això prou que ho anirem recordant al llarg del mes, però ara voldríem plantejar algunes preguntes de les ens hem de fer alguna vegada en la vida:

  • Què pot passar si ens prenem seriosament el nostre bateig?
  • Què pot passar si ens prenem seriosament tot el que es desprèn de ser membres de l’Església a la que ens vam incorporat amb el bateig?
  • I, en conseqüència, què pot passar si ens prenem seriosament el deure missioner pel fet de ser batejats?

Ens podeu dir que la resposta a eixes preguntes les hem de fer en la nostra vida, al llarg de tota la vida. Teniu raó, això ha de ser el nostre projecte de seguiment a Jesús.

Ja des d’ara, cal que ens ho plantegem i la celebració del Domund és una bona oportunitat. Pensem què hem de fer nosaltres quan se’ns demana: “explica el que has vist i sentit”.

 Delegació Diocesana de Missions

X