Des de Guinea (Malembo)

La superiora de les Concepcionistes Franciscanes de Malabo, ha estat un  temps per aquí per qüestions de formació i com que les Concepcionistes de Benicarló estan a Logronyo, no ens ha pogut visitar.

Ara, que ja ha arribat a la seva estimada “terreta” i s’ha retrobat amb les seves germanes i amb la seva mare Espiritual; Mª Àngels Cornellés de Benicarló, ha volgut compartir amb nosaltres aquestes paraules:

He llegado bien, ya estoy otra vez con mi comunidad. Las Hermanas me mandan saludos para ustedes, están muy contentas.

Gracias por vuestro apoyo, por estar siempre a nuestro lado, por esa relación que hay entre la Misión de Guinea y la Delegación de Misiones de Tortosa, estamos muy contentas además precisamente MªÀngeles hoy cumple  años y aún sigue tan “joveneta”en la Misión, de la cual ella es una de las fundadoras que aún sigue en pie.”

 Mª Ángeles ha complert 78 anys i han fet una gran celebració, tal i com es mereix. Ella també el passat any va estar per aquí perquè li van posar una pròtesis a un genoll i li tenien que posar l’altra, però com que la seguretat social no li va donar hora fins d’aquí dos anys; doncs ella va prendre els “pataquets” i cap allà amb les seves filles. Se nota que es “cadufera”; són tremendes estes Benicarlandes; però autentiques.

Natros des de aquí només podem donar Gràcies al Bon Déu, per estes persones, per la seva vocació, senzillesa…. i testimoni silenciós que no sortirà a les notícies, però que estan allí representant a la nostra Mare Església, que comet errades però malgrat tot, té moltes coses bones.

Delegació Diocesana de Missions

 

X