Convivència de l‘Esperit (Curs Alpha L’Hospitalet de L’Infant)

Bé, de tant en tant, tornem a fer-nos ressò d’aquesta realitat. Aquesta vegada varem ser poquets… entre acompanyants i convidats, érem deu persones. Però això no va ser cap obstacle perquè l’Esperit continuï actuant en les persones… i a fe de Déu que va funcionar… Alguns van tenir una sensació de pau, altres amb ganes d’explicar coses, altres es van quedar sense paraules, però tots vam ser testimonis de la presència i de l’alegria de l’Esperit.

Una vegada més el Santuari de la Mare de Déu del Loreto (Tarragona) va ser testimoni d’aquesta convivència, el passat 2 de desembre de 2023. Com sempre, molt ben acollits pels P. Rogacionistes, pel P. Mario i per la gent que els ajuda. El temps ens va acompanyar i vam poder fer totes les activitats previstes. Ara, després d’aquesta convivència, només ens queden dues sessions abans de Nadal per concloure aquest curs. Les sensacions, les ganes i la inspiració de l’Esperit determinaran si continuem amb un nou curs passades les festes nadalenques.

La raó de publicar aquesta notícia no és només a nivell informatiu, sinó també el poder despertar la curiositat d’altres parròquies i estar disponibles per fer un primer pas per implantar el Curs Alpha a la seva pastoral ordinària.

Mn. Jordi Salvadó

X