Confirmacions a Sta. Magdalena de Vinaròs

Entre els 25 joves de catequesi es respirava una barreja d’alegria, felicitat i molta il·lusió perquè el passat 8 de juliol a l’Església Parroquial de Santa Magdalena de Vinaròs van rebre el Sagrament de la Confirmació.

Per arribar a aquesta fita el Senyor s’ha servit de diferents mediadors als qui s’ha de donar un just agraïment. En primer lloc a les catequistes que han estat un factor determinant per arribar a aquest dia tan important en la vida de fe d’aquests catequitzants. Elles són les qui han manifestat la cara acollidora i comprensiva de l’Església per aquests joves que van aproximar-se a demanar el do de l’Esperit Sant. Al costat d’elles Mn. Cristòbal que amb el seu exemple de proximitat ha fet de la Parròquia una Església de portes obertes on tothom s’ha sentit acollit en els diferents grups i processos de fe que han viscut els confirmands. I finalment la comunitat parroquial que regularment ha acollit als joves en l’Eucaristia pregant per ells i les seves famílies.

Mn. Arin, com Administrador Diocesà en absència de Bisbe a la Diòcesi, va culminar aquest itinerari de fe amb la Crismació al front dels joves. Ara cal deixar que l’Esperit Sant faci fructificar allò que la família parroquial ha sembrat amb tant d’amor.

Mn. Eduard Falcó

X