Confirmacions a la parròquia de Tivenys

El passat 27 de novembre a la tarda, coincidint amb l’inici del nou any litúrgic i celebrant la vespra del primer diumenge d’Advent, el Sr. Bisbe Enrique Benavent presidí la missa de la parròquia de Sant Miquel i Sant Benet de Tivenys en motiu de la confirmació de 16 joves del poble.

Fou una celebració molt concorreguda i viscuda, pel goig dels joves i les seves famílies de participar plegats d’un moment clau de la vida cristiana: el darrer sagrament d’iniciació. El Sr. Bisbe els animà a ser cristians actius en la fe, a rebre l’Esperit com un impuls que els encaminarà cap a la plenitud de la vida en el Crist.

Amb les paraules del Sr. Bisbe “rep el do de l’Esperit Sant” i la unció amb l’oli del crisma, els 16 joves de Tivenys van anar rebent el sagrament de la confirmació i, amb renovada actitud, participaren de la resta de la celebració eucarística.

Donem gràcies a Déu pel regal de la fe que segueix fent créixer en joves de les noves generacions i demanem-li que ens ajudi a cultivar-la durant aquest temps d’Advent.

Prepareu el camí del Senyor, aplaneu les seves rutes

 Pau Prades

X