Colònies ACG Sector xiquets

Del 28 de juny al 2 de juliol, un grup de nens i nenes de la catequesi de post-comunió de les parròquies de: Sant Pere Apòstol i Santa María del Mar de Benicarló i Sant Josep Obrer i Santíssima Trinitat de La Ràpita, han passat uns dies plens d’activitats a l’Acolliment de les Teresianes de Jesús, acompanyats dels seus respectius monitors i mossens.

Aquestes colònies posen punt i seguit al curs de catequesi, a través del qual, cada setmana ens anem trobant per seguir fent camí junts i ser cada dia més amics de Jesús.

Durant aquests 5 dies i 4 nits, els xiquets i xiquetes s’han convertit en cavallers aventurers per formar part d’aquest campament temàtic, en el qual, han gaudit de múltiples gimcanes, jocs, tallers, excursions, pregàries, moments de piscina i fins i tot un dia a l’Aquarama de Benicàssim.  Aquestes jornades han conegut a la Fada Lluna, a la Mare Terra, al Mag, les Nimfes i a la Bruixa “Malota”, els quals, han amenitzat l’estança.

Per finalitzar, amb l’alegria amb la que han tornat cap a casa, de ben segur que per a ells aquest estiu només serà un punt i seguit per recarregar piles, i no un punt i final, degut a que la catequesi no acaba amb el final de curs. En començar el proper curs ens tornem a trobar, ja que, un cristià necessita el caliu de la comunitat per seguir sent cada dia més amics de Jesús. Bon estiu.

Miquel Pons Alfafar
La Ràpita