Colònies ACG Sector Joves

Del 5 al 9 de juliol, al voltant d’uns quaranta joves cristians, acompanyats per monitors i mossens, de les parròquies de La Ràpita, Benicarló i Alcanar, van passar uns dies al municipi de Cinctorres.

Durant aquests, es van realitzar una sèrie d’activitats amb l’objectiu de promoure valors i actituds humanes i cristianes. Els joves han participat i gaudit de diversos tallers, gimcanes, jocs, excursions a l’ermita, pregàries, estones de piscina i, fins i tot, passar mig dia a l’Aquarama.

Aquests campaments es fonamentaven en la Campanya Institucional de Càritas “PRACTICA LA JUSTÍCIA. Deixa la teva empremta”, de l’any 2016. Per tant, a banda d’aquestes activitats esmentades, també cal remarcar els testimonis que van estar presents perquè observéssim com intenten deixar una empremta de justícia al seu voltant i, perquè la resta, puguem reflexionar per veure què podem fer nosaltres perquè hi hagi un món més just.

Esperem que aquests campaments hagin ajudat a obrir els ulls a la sensibilitat i ens ajudin a ser un regal per als altres.

Sheila Villanueva Lor
La Ràpita