Celebrada la Jornada Diocesana de Càritas sota el lema Som el què donem … Som amor

Ha tingut lloc la celebració de la Jornada Diocesana que organitza Càritas Diocesana de Tortosa, a les instal·lacions del Seminari Diocesà, enguany sota el lema “Som el que donem, Som AMOR”.

Els objectius de la Jornada eren els de reforçar els vincles diocesans, tot compartint i aprenent d’experiències i bones pràctiques realitzades per diferents equips locals de Càritas.

Al llarg del matí, els equips locals de Càritas de Mòra d’Ebre, Amposta, Roquetes, La Ràpita, Ascó, Sant Jaume d’Enveja, Vinaròs, Tortosa, i Benicarló, varen anar passant per l’escenari compartint la seva experiència i responent a les preguntes dels assistents, tenint com a estructura els cinc eixos del Pla Estratègic 2023-2026 que segueix amb el seu procés d’elaboració a nivell diocesà.

A l’inici de la Jornada, el director de Càritas Diocesana de Tortosa, Didac Rodríguez, va dirigir unes paraules d’agraïment i comiat al nostre Bisbe, Excm. I Rvdm. Sr. Enrique Benavent, amb motiu del seu recent nomenament com a Arquebisbe de València, seu de la qual prendrà possessió el proper dia 10 de desembre.

Càritas Diocesana de Tortosa

X