Campaments de postcomunió

Del 3 al 7 de juliol, un grup de nens i nenes de la catequesi de post-comunió de les parròquies de: Sant Miquel Arcàngel d’Alcanar, Sant Pere Apòstol i Santa María del Mar de Benicarló i Sant Josep Obrer i Santíssima Trinitat de La Ràpita, han passat uns dies plens d’activitats al Centro Sagrada Familia de Castellnovo (Castelló), acompanyats dels seus respectius monitors i mossens.

Aquestes colònies posen punt i seguit al curs de catequesi, a través del qual, cada setmana ens anem trobant per seguir fent camí junts i ser cada dia més amics de Jesús.

Durant aquests 5 dies i 4 nits, els xiquets i xiquetes han celebrat la festivitat del nadal. En aquestes colònies temàtiques, han gaudit de múltiples gimcanes, jocs, tallers, excursions, pregàries, temps de pau, moments de piscina i fins i tot un dia a Segóbriga Park Aquàtic i a les Coves de Sant Josep de la Vall d’Uixó. Durant aquestes jornades, tot i ser estiu han celebrat el dia de la loteria, Nit bona, el dia de nadal, fi i cap d’any i l’arribada i adoració dels reis d’Orient.

Per finalitzar, amb l’alegria amb la que han tornat cap a casa, de ben segur que per a ells aquest estiu només serà un punt i seguit per recarregar piles, i no un punt i final, degut a que la catequesi no acaba amb el final de curs. En començar el proper curs ens tornem a trobar, ja que, un cristià necessita el caliu de la comunitat per seguir sent cada dia més amics de Jesús. Bon estiu.

Miquel Pons

X