Bingo solidari a la Parròquia Mare de Déu dels Dolors

Després de dos anys sense poder-se celebrar per causa de la pandèmia, el divendres 10 març va tenir lloc l’esperat Bingo Solidari a favor de Mans Unides. El Centre Parroquial era ple de gom a gom amb gent de totes les edats disposats a passar-s’ho bé fent el bé.

Més de seixanta Establiments comercials del barri El Temple i tota Tortosa, havien respost amb generositat a la crida en nom de la Parròquia perquè aportessin regals que després serien objecte de premi al Bingo. També col·laboraren particulars, destacant les Germanes Teresianes i les Monges Clarisses.

A l’entrada del Centre, Membres del Consell Parroquial venien els tickets d’aportació personal a 5 € pel  Sopar de Fam en què es van repartir 125 bocates (de formatge i de truita amb patata), amb pastes i aigua, que “l’equip de cuina” havien preparat.

Després de la presentació de l’acte a càrrec de la Delegació Local de Mans Unides, la conversa amical durant el sopar col·laborava a fer Parròquia i també barri entre els assistents.

Pel bingo foren els joves els més protagonistes: els de Catequesi de Confirmació eren encarregats primer de vendre a 2 € els cartrons de la sort successivament per cada bingo; us altres eren, per torns, els qui cantaven els números que a la vegada sortien en pantalla. Havíem començat a les 20:15 h i acabàvem a les 23:45 h. Aquella nit ens ho havíem passat molt bé i a més havíem recaptat per a l’objectiu de Mans Unides un benefici de més de 1.400 €, un cop pagades les despeses.

Quin goig ser feliç fent el bé!

José-Luis Arin Roig
Administrador Diocesà

X