Benedicció dels nous locals de Càritas Parroquial de Sant Jaume d’Enveja

Aquesta setmana passada ha tingut lloc l’acte de benedicció dels nous locals de Càritas Parroquial a Sant Jaume d’Enveja.

Després de molt temps treballant per aconseguir disposar d’uns locals on poder atendre de manera adient a totes les persones beneficiàries de Càritas, aquests dies passats els membres de l’equip de la Càritas Parroquial de Sant Jaume d’Enveja acompanyats d’un bon nombre de voluntaris, varen inaugurar les noves instal·lacions de Càritas.

L’espai, composat de diferents espais on poder realitzar tots els processos propis de la tasca de Càritas, (acollida, acompanyament, rober, sala de reunions, cuina office, etc….), ajudarà a una millora en la prestació dels serveis que es presten, en una població on Càritas fa molt temps que és present i on compta amb una gran estima per part dels seus habitants.

L’acte d’inauguració i benedicció comptà amb la presència del rector de la parròquia de Sant Jaume Apòstol, Mn. Josep Blasco; del director de la Càritas Parroquial, Sr. Manuel Izquierdo, acompanyats del Delegat Episcopal Mn. Carlos París i del Director de Càritas Diocesana de Tortosa Sr. Didac Rodríguez, als quals acompanyaren un gran nombre de voluntaris i resta de membres de l’equip directiu local de Càritas Parroquial de Sant Jaume d’Enveja.

Com a cloenda es procedí a compartir unes pastes i refrescos en un dia de joia per a Càritas i per a tota la població de Sant Jaume d’Enveja. Enhorabona!.

Càritas Diocesana de Tortosa

X