Assemblea Diocesana de Mans Unides

El passat dissabte 11 de febrer una cinquantena de voluntaris de Mans Unides de diferents parròquies de la nostra diòcesi, vam compartir l’Assemblea anual. Enguany la 64a Campanya té com a lema Frenar la desigualtat és a les teves mans. Vam tenir el goig de comptar amb el testimoni de Mohamed Fuad Amrani, responsable de l’ONG ATIL, soci local de Mans Unides a Tetuan. Fuad compartí amb els voluntaris els projectes que es porten a terme amb els adolescents i joves de barris més vulnerables d’aquesta ciutat marroquina. Per tal de pal·liar el greu problema d’abandó escolar i garantir una formació i educació digna, se’ls proposen diferents activitats extraescolars- teatre, club de lectura, la gestió d’una emissora de ràdio escolar- que permeten millorar alhora l’autoestima dels joves, la satisfacció de les famílies i el compromís amb el barri.

Mans Unides, ens explicava Fuad, cregué en aquestes iniciatives abans que qualsevol altra ONG i agraí el compromís il·lusionat, constant i generós de tantes persones  que any rere any no deixen de col·laborar en la consecució d’un món més just i fratern.

L’assemblea fou alhora una bona ocasió per tal que els equips comarcals i parroquials de diferents localitats de la diòcesi poguessin compartir les activitats que al llarg de l’any es desenvolupen a les seves poblacions per sensibilitzar, conscienciar i aportar els donatius que ajuden a fer realitat els projectes als països del Sud. El  2022 Mans Unides de la nostra diòcesi va recollir 164.598,91€. Des d’aquestes línies agraïm la generositat de tots els que ho feu possible.

Equip Diocesà de Mans Unides

X