Assemblea anual de Mans Unides

Dissabte 6 de febrer hem celebrat l’assemblea anual diocesana presidida pel nostre bisbe, Don Enrique Benavent, i la Presidenta-Delegada, Cristina Contreras, aquest any de manera virtual.

Hem donat compte dels resultats econòmics de la campanya de l’any passat que s’han vist minvats per la crisi del Coronavirus que no ha permès fer moltes activitats que estaven previstes.

També hem presentat la nova campanya, “Contagia solidaritat per acabar amb la fam“, amb la qual Mans Unides posem l’accent en el nostre missatge d’esperança, i volem contagiar optimisme, alegria, justícia… i tocar els cors i consciències. Només així podrem tirar endavant i superar una crisi que, en major o menor mesura, a tots ens afecta.

A causa de la davallada dels ingressos, la delegació només s’ha pogut comprometre amb un sol projecte per al 2021: MILLORA DE L’ACCÉS A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA AL NORD DE GHANA, amb un import de 96.701 €.

A pesar dels temps que ens ha tocat viure, estem més decidits que mai a contagiar solidaritat per a garantir una vida més digna als més vulnerables. Invitem a tota la diòcesi a seguir sent solidaris per acabar amb la pandèmia més antiga: la fam.

Delegació Diocesana de Mans Unides

X