Adoració de la Creu al iniciar el camí quaresmal

El passat Divendres de la  setmana de Cendra, les Parròquies de Sant Joan Baptista del Lligallo del Gànguil, Sant Jaume de Camarles i Sant Miquel de la Cava, Deltebre ens vam trobar a la Parròquia de Camarles per realitzar les tres Comunitats juntes la pregària d’Adoració de la Creu.

Amb temps de silenci, meditació per mig de la Paraula de Déu i altres textos vam pregar tenint el Crucificat al centre de la nostra oració. A la llum de la Paraula de Déu, agraíem al Senyor la seva generosa entrega fins la mort, deixant-se clavar a la creu, reconeixíem amb humilitat els nostres pecats i vam demanar al Senyor que en aquest temps Quaresmal ens ajudi a ser conscients de la crida que el Senyor ens realitza a carregar-nos les nostres creus de cada dia amb fortalesa i seguir-lo.

Un dels moments de més intensitat i intimitat amb el Senyor, va ser el moment on cadascú personalment s’acostava a la imatge de Crist crucificat per agenollar-se, pregar i presentar-li aquelles coses que portava en el seu cor. Una bona experiència de pregària, de comunió en començar aquest camí de conversió cap a la Pasqua. Repetirem l’experiència de trobada al mes de març amb el Recés de Quaresma entorn a les 24h de pregària pel Senyor a la Parròquia de Sant Miquel.

Mn. Joan Guerola