Activitat a la Parròquia Sant Joan Baptista de l’Ampolla

PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “LA CARTA”

El papa Francesc va publicar al 2015 l’encíclica “Laudato Si (lloat siguis), aquesta és una crida a tota la humanitat per tal de cuidar la nostra casa comuna. A través d’una reunió amb líders defensors del medi ambient de tot el món, per tal de debatre sobre els perills que amenacen al nostre planeta, en aquest documental el papa Francesc estableix un diàleg amb veus que son difícils d’escoltar en els indrets on es debat el canvi climàtic.

Una activista jove de la India, un refugiat climàtic i estudiant del Senegal, un líder indígena de l’Amazones i un matrimoni de científics nord-americans, en son els protagonistes. El missatge de que tot està connectat, queda molt clar en aquesta projecció i troben una nova esperança per al nostre planeta, és a dir, la nostra casa comuna.

Aquesta projecció enceta una sèrie d’activitats a la Parròquia per tal de treballar i aportar el nostre gra de sorra, en el sentit de tenir cura de la casa comuna i a favor de les persones vulnerables tal com ens anima primer el papa Francesc en la seva encíclica i posteriorment amb la seva exhortació apostòlica de “Laudate Deum” publicada al 2023.

L’acollida de la mateixa va ser molt bona, amb una bona participació de persones de totes les edats que van poder gaudir tan de les reflexions dels protagonistes, de la bellesa de les imatges projectades i de les crispetes ofertes per la Parròquia.

Pau a tothom.

Ernest Plans Colomé
Catequista

X