400 Aniversari a El Perelló

De Corpus de 2021 al Corpus del 2022 la comunitat parroquial d’El Perelló estem de festa grossa, celebrem els 400 anys de la reserva eucarística a la zona de l’actual temple parroquial. Estem en un any “jubilar” emmarcat per la presència de Jesús eucaristia al cor del nostre poble.

Pensàvem en un any que dins les possibilitats COVID puguessim donar a conèixer, de diferents maneres, com el ferment de l’evangeli està a la base de la vida espiritual, cultural i social del nostre poble.

Per aquest mes d’agost teníem prevista la celebració “jubilar” per la solemnitat de l’Assumpció de la Mare de Déu (titular de la parròquia) on van poder rebre les gràcies oportunes en les disposicions correctes. Va presidir la celebració mn. Christian Pinto i ens recordava en l’homilia com la vida de Maria avança la nostra condició d’eternitat.

El divendres previ fèiem compartirem la tarda amb una estona d’adoració, la celebració de la missa i una conferència que feu mn. Joan Guerola sobre “El què i el perquè de les indulgències avui” ajudant-nos a comprendre la importància i profunditat de les celebracions d’aquest any.

Esperem que aprofiteu aquestes celebracions per conèixer el temple i rebre les gràcies amb les que se’ns ha beneït en aquestes celebracions del quart centenari.

Antoni Morral

X