Catequesi de Comunió

Diumenge, 2 de juny vam celebrar la primera Comunió!

Han estat dos cursos de preparació. El primer, acompanyats per Mercedes i el segon, per Geno. Volem donar les gràcies als pares per confiar en nosaltres i per tenir la inquietud de que els seus fills i filles rebin una formació cristiana i coneguin més Jesús, el nostre gran amic.

La preparació per a la 1a Comunió els ajuda a créixer espiritualment, ja que a part de la catequesi, treballem els valors humans i cristians. Els xiquets i xiquetes han de tenir un creixement integral i si es deixa aquest apartat de l’ànima, perden l’oportunitat d’apropar-se a Déu, a la família de l’església, que som tots.

L’Eucaristia és un sagrament que ens ajuda a rebre i compartir l’amor de Déu perquè entrem en comunió amb Ell. A nosaltres, les catequistes, ens fa molta il·lusió preparar-los per a aquesta primera vegada. Som conscients de que ens costa un sacrifici a tots assistir els diumenges a la catequesi i a la missa però, a la vegada, és molt gratificant poderprepararlos i ajudar-los a créixer en la dimensió cristiana.

 Moltes felicitats Júlia, Ian, Noa G., Yerik, Nil, Valèria, Noa O. i Adriana!

Felicitats a ells i elles i a les seves famílies. Va ser una cerimònia molt bonica, entranyable i participativa. Va sortir tot genial!Un agraïmentsincer a la Marta Curto per la seva col·laboració i ajuda en l’esprint final!

Esperem que sigui la primera de moltes eucaristies més!

Geno Cabrera i Merce Castellà
Catequistes

X