2na. Jornada de catequistes

Inma, Angels i Juan Antonio són els tres membres de l’acció Catòlica que van acompanyar durant tot el dissabte 28 de gener la segona jornada de catequistes que va tenir lloc al seminari de Tortosa. Puntualment es va iniciar el dia amb la pregària i després de la salutació de l’Administrador Diocesà més de 60 catequistes d’arreu del Bisbat van assistir a una explicació general del què és i quin treball fa l’Acció Catòlica. Van presentar tot un itinerari de vida per viure la fe, cadascú des de la realitat eclesial on està.

En la segona part del matí, les catequistes es van dividir per grups i les mateixes ponents van ensenyar a posar en pràctica el material editat des de l’Acció Catòlica i part des del SIC (Secretariat Interdiocesà de Catequesi) adaptats als catecismes Jesús és el Senyor per infants i Testimonis del Senyor per adolescents.

Després de dinar, una vintena de persones van escoltar la presentació de la importància del primer anunci que l’Acció Catòlica està posant en marxa. Una necessitat cada vegada més urgent davant d’una nova època d’evangelització que es presenta a l’Església. Des de la Delegació de Catequesi agraïm a Inma, Angels i Juan Antonio, així com a tots els participants a la jornada, per donar valor a la formació en el treball de la catequesi.

Baix la intercessió de Sant Enric d’Ossó, patró dels catequistes, la jornada va deixar un molt bon sabor als participants que valoraren positivament la presentació de l’Acció Catòlica i de tot el que van explicar.

Delegació de Catequesi

X