24 Hores per al Senyor

A la parròquia Mare de Déu del Roser de Ferreries i amb àmbit axiprestal, hem celebrat un any més les 24 hores per al Senyor.

Des del divendres 13 de març al vespre, fins al dissabte 14 al vespres s’ha mantingut l’adoració al Senyor observant totes les normes sanitàries i el toc de queda, però sense interrompre la pregària.

Moltes persones es van poder apropar a rebre el sagrament de la Reconciliació gràcies a que molts mossens de l’arxiprestat van fer torns de confessions per cobrir les 24 hores..

Una jornada plena de vivències profundes i esperem que de fruits espirituals que confiem al Senyor..

Mn.Ramon Labernié
Arxiprest del Baix Ebre

PARRÒQUIA SANT MIQUEL ARCÀNGEL DE LA CAVA

 Un any més, hem viscut les 24h de pregària davant el Senyor que el Sant Pare, el Papa Francesc, convoca cada any en la tercera setmana de Quaresma entre el divendres i el dissabte. Podem dir, una vegada més, que ha estat una experiència de gràcia on han estat moltes les persones que han passat, per la nostra capella, per estar amb el Senyor i rebre, aquells que ho han desitjat, el sagrament del perdó i la misericòrdia de Déu.

Vam començar el divendres a les 19h de la tarda amb l’Exposició del Santíssim i la pregària de les vespres, després a les 21h el Via Creu. El dissabte vam coronar les 24h amb la pregària comunitària a les 18h, la benedicció amb el Santíssim, la Reserva i la celebració de l’Eucaristia. Durant totes les hores van fer-se presents moltes persones, fins i tot a la nit marcat pel confinament van quedar-se tota la nit diverses persones per evitar trencar el confinament. La pregària davant el Senyor i rebre el sagrament de la reconciliació ha estat la tònica que han marcat aquetes 24h pel Senyor, una bona preparació per a la nostra Setmana Santa.

Mn. Joan Guerola, rector

X