03 DOMUND 2022 – Sereu els meus testimonis

Un any més arribem a la jornada més important del calendari missioner anual, la jornada del Domund, la jornada en la que molts, ja amb una certa edat, recordem com anàvem pel carrer amb unes guardioles ben curioses demanant diners per la gent del que ara anomenem món de les missions.

Avui també se’ns demana la cooperació econòmica, ara afirmem que ha de ser aportada des del cor per compartir amb la gent de tot el món els béns materials dels que disposem. Gràcies a la nostra cooperació, ajudarem a mantenir els missioners, ajudarem a fer que les seues obres en favor de la gent puguin ser realitat, també cooperarem a que es mantingui viva l’Església a tots els territoris de missió. És cert que el que aportem és insuficient per les necessitats que hi ha, però unint-nos tots els que ens anomenem seguidors de Jesús, podem arribar a fer coses grans.

Però no podem pensar que amb la cooperació econòmica és suficient, cal recordar sempre que hem d’intentar conèixer més i millor el món de les missions, que hem de pregar per tots els missioners i per les seues tasques i també per les vocacions missioneres, que en realitat són les nostres vocacions de batejats per seguir a Jesús.

Volem acabar amb la crida inicial: per què no ens prenem seriosament el nostre bateig i actuem com a veritables deixebles de Jesús? Intentem-ho, el Domund d’enguany és una gran oportunitat!

Delegació Diocesana de Missions

 

X