01 DOMUND 2022: Sereu els meus testimonis

L’Església universal ens convoca per al proper dia 23 d’octubre a la celebració d’un nou dia de les missions, d’un nou dia del Domund, enguany ho fa amb el lema “Sereu els meus testimonis”. És un lema que parteix de la petició que va fer Jesús als seus deixebles en el moment de la seua partida. Reben la missió de donar testimoni del Senyor per tota la terra i, per aconseguir-ho, els promet la força de l’Esperit Sant.

Clar, això ja ho sabem, ens ho han dit moltes vegades. Però, a nosaltres també ens afecta? Ep, recordem que a tots ens van batejar, pel bateig entrem a formar part del Poble de Déu i, també som deixebles i apòstols, no podem fugir de la responsabilitat que tenim de ser testimonis del Regne de Déu en paraules i en obres allà on el Senyor ens hagi portat.

El Domund ens fa la petició que prestem atenció al que va dir Jesús als deixebles i, com no tots podem marxar a territoris de missió, cal que actuem en conseqüència. Per això se’ns demana:

  • que tots ens sentim responsables de la missió de l’església,
  • que oferim als missioners l’ajuda espiritual i material que necessiten ells i les seues comunitats.
  • que donem a conèixer en el nostre entorn la tasca que estan portant a terme els missioners.
  • que abonem el terreny perquè continuï creixent la llavor del Regne de Déu i també creixin les vocacions missioneres.

Sí, potser digueu, tot això ja ho sabem, ens ho han dit moltes vegades, però ara jo em preguntaria si hem fet cas, segurament no n’haurem fet massa. Convé que ho pensem i ens fem la pregunta:

Què passaria si ens ho prenem seriosament?

Obrem en conseqüència!

Delegació Diocesana de Missions

X